Reacties F4MS

Met het oprichten van Stichting Future 4 MS hebben we contact gezocht met proffesionele organisaties om energie, kennis en expertise te verbinden. Dit is een kleine greep uit de reacties: 

In verband met de privacy zijn de namen niet toegevoegd.

Ik juich dit initiatief meer dan toe!

Ik weet niet waar jullie zijn en wat jullie willen doen, maar ik weet wel dat mensen met ms in een groot gat vallen omdat wonen met zorg rondom MS heel moeilijk te regelen is.

Heb je meer informatie hoor ik het graag !

Wij juichen uw initiatief van harte toe maar kunnen helaas geen onderschrijving geven of samenwerking bieden, aangezien wij hierin geen expertise hebben. 

Stichting Future 4 MS is voornemens een wooninitiatief tbv mensen met MS op te zetten in Almere. Graag zouden we willen onderzoeken of er mogelijkheden voor onderschrijven of samenwerking is

Wat een mooi initiatief. En natuurlijk wil ik zeker je meer vertellen over het opzetten van een wijngaardje, wat dat kan betekenen voor de dagbesteding enzovoorts. Wij kunnen en willen jullie daarbij zeker helpen

Hartelijk dank voor uw herinnering aan ons gesprek op de Nationale MS Dag. Wat betreft uw aanvraag zien wij zeker de waarde van uw initiatief, zorg dichter bij huis krijgen door het faciliteren van zorgwoningen is een asset voor veel mensen met MS.

Wat een mooi initiatief. En natuurlijk wil ik zeker je meer vertellen over het opzetten van een wijngaardje, wat dat kan betekenen voor de dagbesteding enzovoorts. Wij kunnen en willen jullie daarbij zeker helpen. Wij zijn geen commerciƫle wijngaard en zetten onze graag in voor sociaal en maatschappelijk waardevolle trajecten.

Wat een mooi initiatief, geweldig! Ik ga graag het gesprek aan.

Waardering voor uw initiatief


Oh wat een fantastisch initiatief!! Ik word hier heel blij van.

Wat een mooi initiatief, geweldig!

Wij juichen uw initiatief van harte toe

Wat fijn te horen dat dit initiatief ontstaat. Er is altijd behoefte aan dit soort woonvormen.

Dank voor de prettige ontmoeting, jullie presentatie en bevlogenheid! Ik ben onder de indruk van jullie aanpak en hetgeen jullie willen bereiken!